Header-yoga-in-hoek-van-Holland

  Yoga in ’s Gravenzande


  Hot Yoga Highline volg je bij ons in de studio, los van de fitnessruimte. We voeren de temperatuur op tussen 25 - 40 graden, zodat we via Hot Yoga kunnen werken aan de effectieve oefeningen voor je houding, concentratie en ademhaling. Tijdens de  lessen is de interactie van de verschillende belangrijke systemen in je lichaam belangrijk: de luchtwegen, het zenuwstelsel, de bloedsomloop, het skelet en het spierstelsel.
  Je kunt je online inschrijven voor yoga in ’s Gravenzande, de lessen geven we op iedere dag van de week.

  Hot Yoga in de studio in 's Gravenzande

  De lessen Hot Yoga Highline fitness volg je bij ons in de studio. Wij vverzorgen verschillende yoga lessen zoals Hatha; waarijn de houdeingen los van elkaar beoefend worden.
  Tijdens onze Yin-lessen willen we innnelijke rust bewerkstelligen dmv rustige natuurlijke ademhaling tijdens de houdingen die we 3 tot 5 minuten aanhouden waardoor de spieren zich gaan ontspannen en het bindweefsel gerekt en beter doorbloed wordt. . Daarnaast kun je lessen FlowYoga volgen. Deze vorm van yoga is zeer actief en de houdingen volgne elkaar vloeiend op. Tot slot geven we nog  YogaB; Meneer Bikram heeft 26 bekende yogaposes in een bepaalde volgorde gezet die hij toegankelijk maakte voor  iedereen om te doen. Deze vorm valt ondere de hatha vorm. Op deze manier kent yoga verschillende interessante toepassingen, afhankelijk van de lessen waar je voor kiest.

  Yoga lessen in ’s Gravenzande

  De yoga lessen staan altijd in het teken van innerlijke rust en reflectie, die je kunt gebruiken om aan je mentale en fysieke stabiliteit te werken. Wij zorgen er met de verschillende yogalessen voor dat je effectief aan jezelf kunt werken, tijdens lessen waarin ook het plezier natuurlijk altijd centraal staat. Je kunt je inschrijven voor de lessen yoga op maandag tot en met vrijdag, net als voor de lessen op zaterdag en zondag.

  Meer weten over onze yogalessen in ’s Gravenzande en omgeving of de specifieke lessen die er beschikbaar zijn? Neem contact met ons op, ook om je online in te schrijven voor de yogalessen.

  Interesse in yoga in ’s Gravenzande?

   

  4 + 1 =