Header-yoga-in-hoek-van-Holland

  Yoga Monster wordt gegeven in de Highline Hotyoga studio in 's Gravenzande.


  Yoga in Monster en omgeving brengt je in contact met je lichaam en geest. Je richt je op je ademhaling, een essentieel onderdeel van de verbinding daarmee. We richten ons in de verschillende yogalessen op innerlijke reflectie en concentratie. Je brengt je geest op een natuurlijke manier tot rust, zodat je de balansuitvoering op een stabiele wijze kunt uitvoeren. Yogalessen in Monster volg je in onze afzonderlijke studio, los van de fitnessruimte. Dat betekent dat we daar kunnen zorgen voor een temperatuur van 25 - 40 graden Celsius, waarin je op een effectieve wijze kunt werken aan je fysieke en mentale stabiliteit.

  Hot Yoga in de studio

  De verschillende lessen Hot Yoga in Monster en omgeving zorgen ervoor dat je aan de diverse houdingen kunt werken en je bijvoorbeeld de nadruk kunt leggen op ademhalingsoefeningen. We gaan bijvoorbeeld aan de slag met YogaB en zorgen er met PowerYoga voor dat we de flow heel nadrukkelijk behandelen. We doen de zonnegroet en maken gebruik van een aantal andere klassieke yogahoudingen. Op die manier kun je rekenen op een klassieke les yoga in Monster, waardoor je kennis kunt maken met de voordelen van Hot Yoga bij ons in de studio.

  Yoga lessen in Monster worden gegeven in de Highline HotYoga studio in 's Gravenzande

  De yoga lessen in Monster en omgeving zijn op iedere dag van de week beschikbaar. Schrijf je in voor de lessen op maandag en dinsdag, de lessen voor woensdag tot en met vrijdag of de lessen in het weekend. We zorgen er daarmee voor dat je op ieder moment terecht kunt voor yoga in Monster en omgeving, altijd onder de vakkundige begeleiding van onze yoga-specialisten. Zij zorgen ervoor dat je de oefeningen tijdens de lessen goed zal uitvoeren en dat je goed kunt werken aan je ademhaling, concentratie en houding.

  Meer weten over de yogalessen in Monster en omgeving? Neem contact met ons op, ook om je meteen in te schrijven voor de komende lessen. Natuurlijk mag je ook het onderstaande formulier invullen.

  Interesse in yoga in de omgeving van Monster?

   

  9 + 8 =