Highline_0103

  HotYoga, complete workout voor lichaam en geest

  Highline Fitness breidt uit met een nieuwe afdeling. De Yoga studio staat los van het fitness gedeelte.


  De basis van yoga is de verbinding van de ademhaling met je lichaam en geest. Yoga draait om concentratie en innerlijke reflectie waarmee je je geest op een natuuurlijke manier tot rust brengt. Als je gedachten als een wevelwind door je hoofd tollen, kun je ze met behulp van een diepe ademhaling tot bedaren brengen. Veel balashoudingen zijn praktisch onmogelijk uit te voeren als je je niet concentreert, dus zijn ze de perfecte manier om rust in je hoofd te krijgen.

   

  Yoga is een van de oudste manieren van bewegen. De onderstaande lessen worden gegeven in een warme omgeving tussen de 25 C - 40 C en dat maakt het nieuw en uitdagend. HotYoga beoefenen helpt de werking en interactie van verschillende systemen van je lichaam zoals luchtwegen, zenuwstelsel, bloedsomloop, skelet en spierstelsel.

   

  PowerYoga

  In deze les staat de flow voorop. In Power Yoga worden veel zonnegroeten gedaan gecombineerd met klassieke yogahoudingen. Het accent ligt op de ontspanning en ademhaling.De zaal zal verwarmd worden tot 30 graden. Door deze hoge temperatuur wordt de bloedsomloop gestimuleerd en ben je flexibeler.

   

  HathaYoga

  Is een traditionele yoga les waarbij aandacht besteed wordt aan verschillende yogaposes, ademhaling, ontspanning en meditatie. deze les is ook in een verwarmde ruimte zodat de doorbloeidng gestimuleerd wordt.

   

  YinYoga

  De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Bij de meeste sporten span en ontspan je de spieren bij Yin Yoga gaat het erom dat je zoveel mogelijk spieren loslaat, gewrichten en het bindweefsel flexibel maakt. Deze les zal in een verwarmde ruimte van 30 graden zijn.

   

  Pilates & Yoga

  De principes van Yoga zijn ook belangrijk bij Pilates. Vloeiende oefeningen met het accent op de Core. De spieren krachtig maken die er voor zorgen dat je een goede balans krijgt en de wervelkolom ondersteunen.Met als resultaat een betere houding en een soepele en sterke rug. Met deze les zal de zaal tot 25C verwarmd worden.

   

  YogaB

  De traditionele yogales met 26 houdingen en 2 ademhalingsoefeingen in een ruimte verwarmd tot 40 graden. Je oefent iedere statische houding voor spiegels en leert op die manier de juiste 'alignment'.De warmte zorgt voor een betere doorbloeding, stimuleert afvoeren van gifstoffen, kalmeert je zenuwstelsel en de rust en intensiteit traint je focus en concentratie.  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag
  09.00 YinYoga 30℃ 19.15 HotB 35℃

  19.45 FlowYoga
  19.00 Yoga B 35℃ 20.00 Yin Yoga
  20.45 Yin Yoga
  20.15 YinYoga
  20.45 Pil&Yoga  Vrijdag Zaterdag Zondag
  09.00 VinyasaYoga
  10.30 PowerYoga
  10.30 YinYoga

  Schrijf je hieronder in voor de proefweek!

   

  6 + 5 =